Talentontwikkeling en coaching bij loopbaan- en levensvragen
info@wegwijsintalent.nl

Over Wegwijs in Talent

Wat doet Nadja?

Vanuit Wegwijs in Talent begeleid ik mensen met loopbaan- en ontwikkelvragen. Thema’s zijn diepgaand ( ontdekken wie je mag zijn) en lekker doelgericht (actie ‘on the job’ of op de arbeidsmarkt). Wat ik van mensen terug krijg is dat ik goede vragen stel, scherp luister en treffend onder woorden breng wat zij bedoelen. Samen met mijn collega Eline Boogaerdt geef ik trainingen aan leidinggevenden. In coaching en in training is het gaaf om te zien dat zelfinzicht leidt tot effectiever gedrag, wederzijds begrip en nieuw perspectief. Als maatschappelijk betrokken ondernemer neem ik deel aan werkgelegenheidsprojecten voor statushouders in Zwolle.

Wie is Nadja?

In mijn leven gaat het om ontvangen, uitdelen en genieten. Bewust ontvangen van de kleine dingen in het leven zet zaken in het juiste perspectief en maakt me dankbaar. Het mooiste wat ik heb ontvangen is de waarheid die voor iedereen geldt: dat we geliefd zijn en waardevol! Vanuit die basis kan ik anderen bemoedigen op zoek te gaan naar hun  unieke toegevoegde waarde. Daar geniet ik van! Daarnaast houd ik van actie: opstaan en in beweging komen. Dat komt tot uiting in coaching en training, maar ook andere aspecten van mijn leven.

LinkedIn profiel

Noloc

Nadja is als Noloc erkend loopbaanprofessional opgenomen in het beroepsregister.