Skip to main content

Christelijke Loopbaancoach

Je rondde een opleiding af, hebt een baan met bijpassend salaris, en nu? Loop je vast. Wat is de juiste volgende stap? Je vindt het belangrijk dat zowel geloof als werk een plek in je leven krijgt. Dat is in onze maatschappij nog niet zo eenvoudig. Als Christelijke loopbaancoaches helpen we je om te  ontdekken welke unieke bijdrage jij te bieden hebt en hoe je dit kunt vertalen in jouw werk. 

Wat je doet komt voort uit wie je bent

Je bent aan het werk in je eerste of tweede baan. Je piekert. Hoe past mijn christelijke identiteit bij mijn werk? Wat je doet komt voort uit wie je bent. Je twijfelt. Wat is de juiste keuze? Heb je iets los te laten? Of is het tijd om uit je comfortzone te stappen en kleur te bekennen? In onze loopbaanbegeleiding helpen we jou te ontdekken voor welke keuze je staat en hoe je concrete stappen kunt zetten.

Stilstaan bij jouw passie en talenten

Je gelooft dat God een plan heeft met jouw leven en dus ook met jouw werk. Dat is nogal wat! Hoe kom je er achter wat dat voor jou betekent? Dat vraagt allereerst tijd. Tijd om stil te staan bij wie je bent, bij jouw passie en talenten en te luisteren naar je hart. Wil jij hier de tijd voor nemen? Ga jij mee op ontdekkingstocht?

Tijdens mijn jeugd ben ik niet gelovig opgevoed, maar Gods wegen zijn wonderlijk… Ik kwam tot geloof en daarop volgde een proces van vernieuwing en herstel en leerde ik liefde en waarheid te ontvangen. Heel persoonlijk, maar ook bepalend voor mijn loopbaan omdat ik zicht kreeg op mijn passie, talenten, overtuigingen, normen en waarden. Dat neem ik mee in mijn werk. Niet zozeer door te evangeliseren, maar door in mijn werk als loopbaancoach mensen te bemoedigen en Gods Liefde uit te delen.

Wie ben ik, wat wil ik en welk plan heeft God met mijn leven? Deze vragen had ik tijdens mijn studententijd (en nog steeds wel eens). In mijn studentenvereniging ontmoette ik verschillende mensen, de een stelde kritische vragen, de ander bood een luisterend oor en weer een ander was een voorbeeld in geloof. Ik ontdekte dat God deuren opende als ik zelf in beweging kwam. Zo ontdekte ik mijn talenten, de richting die ik mocht gaan en maakte ik een carièreswitch. Wil jij ook in beweging komen en je talenten ontdekken? 

 Met behulp van opdrachten en oefeningen leer jij je eigen talenten, interesses en drijfveren beter kennen. Als je stilstaat bij wat God in je heeft gelegd kan jij de vervolgstap maken die écht bij je past.

Wil jij ook in beweging komen en je talenten ontdekken? De eerste stap kan zijn, je aanmelden voor een kennismakingsgesprek, daarna kunnen we samen de volgende stappen bepalen die aansluiten bij jou!

Wat leer je

  • Luisteren naar je hart en je hoofd
  • Inzicht in je eigen drijfveren, energiehuishouding, passie en talenten
  • Inzicht in jouw unieke toegevoegde waarde aan een organisatie en in de wereld

Voor wie

  • Professionals en amateurs
  • Leiders, lijders en volgers

Heb je nog vragen?