Skip to main content

Over mij

Wie is Nadja?

Ik ben zelfstandig loopbaancoach, paardencoach en trainer in de regio Zwolle. Iemand die van mensen houdt en hen wil helpen zich te ontwikkelen. Een enthousiaste vragensteller. Met een verfrissende blik. Maar vooral iemand die snel tot de kern komt, vertrouwen geeft en houdt van concreet resultaat.

Dit deed ik eerst

Jarenlang werkte ik in de werving- en selectie. In sollicitatiegesprekken sprak ik veel mensen die probeerden zichzelf te verkopen. Daar is natuurlijk niets mis mee, maar er was iemand die zei: ‘Joh, maar als je dit zoekt moet je mij niet hebben.’ Iemand die zichzelf kende en zichzelf liet zien. Dat vond ik zo verfrissend, daar wilde ik mijn beroep van maken!

Nu doe ik wat ik wil

Daarom koos ik in 2003 voor de opleiding tot loopbaancoach om mensen inzicht te geven in wie ze zijn, wat ze kunnen en wat ze willen. Iedereen heeft namelijk unieke talenten en als jij het lastig vindt om die te vinden,  help ik je graag! Ook als je wilt weten wat jij zelf ècht wilt ben je bij mij aan het juiste adres. Ik heb eenzelfde zoektocht doorlopen. Keurig meldde ik mij jarenlang tijdens werktijden op kantoor, om vervolgens te doen wat ik dacht dat een ander van mij verwachtte. Nu doe ik wat ik zelf wil: andere mensen wegwijs maken in hun talenten.

Droom waarmaken

Een aantal jaar geleden kreeg mijn eigen loopbaan een bijzondere wending. Via mijn dochter kwam ik in contact met paarden en raakte ik onder de indruk van het effect dat paarden hebben op mensen. Het deed me besluiten om een opleiding te volgen voor paardencoaching. Ik ben best een analytisch mens, zit graag in mijn hoofd en houd van taal. Paarden helpen mij om te landen in het hier en nu. ‘Back to basic’ geven ze zonder woorden eerlijke feedback, inzicht en ook handvatten. Inmiddels is paardencoaching vaak een onderdeel van een coachtraject en de ervaringen zijn krachtig.

Sommige mensen vinden paardencoaching zweverig, als dat voor jou geldt daag ik je uit om het een keer te komen ervaren

Voor wie?

Vraag me niet hoe, maar mijn doelgroep vond mij. Het is geen stappenplan dat ik volg, geen trucje dat ik beheers, maar volgens mij is het mijn oprechte interesse die klanten aanspreekt. Alleen als er een klik is ben ik geschikt als coach of trainer. Hoe we vervolgens werken is maatwerk, afhankelijk van de mens en de situatie. Dat betekent dat het tempo van een traject afhankelijk is van de agenda en de energie van de ander. Soms gaat het om zorgen voor jezelf, soms over ambitie. Iedereen is uniek. Dat maakt mijn werk zo boeiend.

Als je wilt maken wij vrijblijvend kennis. Dan laat ik wat van mijzelf zien en jij van jou. En als het klikt, dan maak ik jou wegwijs in jouw talent.

Wil je weten of wij een klik hebben?