Skip to main content

Dit zeggen klanten over Wegwijs in Talent

Roxy de Witte-van Mierlé

Managementassistent

“Aan het einde van mijn burn-out ben ik via mijn verzuimcoach bij Nadja terecht gekomen. Mijn hulpvraag ging niet zozeer over zit ik op de juiste werkplek, maar meer over energiebalans gedurende een dag, of (werk)week. Hoe zorg je voor een fijne energieverdeling tussen werk en privé? Nadja heeft hierin heel goed aangevoeld waar mijn behoeftes lagen en heeft hier perfect op geanticipeerd. Door middel van haar (huiswerk)opdrachten en prachtige sessie paardencoaching heb ik hele mooie inzichten gehad. Ik heb me bij Nadja veilig en op mijn gemak gevoeld, waardoor het makkelijk was om mezelf open te stellen naar haar. Ze heeft me verder op weg geholpen binnen mijn herstel en ben haar ontzettend dankbaar hiervoor.”

Marjon Florijn

Bewindvoerder

“Met al ruim 20 jaar werkervaring en telkens het gevoel van niet op de juiste plek te zitten en tegen mezelf aan te lopen, kwam ik via mijn toenmalige werkgever bij Nadja terecht. Wat ik niet meer wilde, daar was ik ondertussen wel uit, maar wat dan wel? Samen zijn we op zoek gegaan naar waar mijn hart echt ligt, met als resultaat dat ik een hele andere richting in geslagen ben. Als je die keuze eenmaal met je hart gemaakt hebt,  lijkt het wel of de rest heel natuurlijk gaat. Met mijn eerste diploma op zak en net een nieuwe baan heb ik heel veel zin me verder te ontwikkelen in mijn nieuwe vakgebied. Nadja, bedankt voor je begeleiding daarin!”

Janneke Vis-Moor

Ondernemer

“Nadja was mijn coach tijdens mijn loopbaantraject. Van Nadja heb ik ontzettend veel geleerd. Zonder dit loopbaantraject met haar was ik niet gekomen waar ik nu ben. Door de gesprekken met Nadja, haar inlevingsvermogen, praktische oefeningen en de aanmoediging om stap voor stap een stukje verder te komen in mijn loopbaantraject heb ik een droom, die ver weg was gestopt, waargemaakt. Nadja voelde haarfijn aan wat bij mij paste om de stappen te nemen die nodig waren om daadwerkelijk uit te zoeken waar ik in mijn kracht sta en welk werk bij mij past en waar ik energie van krijg. Nadja heeft mij op de juiste manier uitgedaagd om steeds een stukje verder te komen in mijn loopbaantraject. Ik ben dankbaar voor het traject dat ik bij haar heb mogen volgen.”

Harm Hulleman

Hoofd P&O Vebe Floorcoverings BV

“Onze organisatie heeft de laatste jaren het veranderproces versneld vorm kunnen geven, mede door de opzet en uitvoering van de verschillende trainingprogramma’s”

Marco Kootstra

Projectleider

“Ik heb Nadja tijdens mijn zoektocht naar een nieuwe interessante betrekking leren kennen als mijn jobcoach. Ik ben van mening dat het antwoord op sommige vragen meestal zijn opgesloten in jezelf. De kunst is om deze eruit te krijgen. Nadja heeft de natuurlijke manier om deze zoektocht op een ongedwongen maar gestructureerde manier met je aan te gaan. Door concrete vragen en opdrachten werd voor mij inzichtelijk wat voor soort persoon ik ben en binnen welke (bedrijfs)omgeving dit het beste uit de verf zou komen. Ook werden valkuilen en zelfreflectie in ogenschouw genomen.”

Ruud Elders

Productmanager

“Nadja heeft mij begeleid op zoek naar verdere persoonlijke ontwikkeling, effectiviteit en een betere balans in mijn carrière. Tijdens de sessies heb ik Nadja ervaren als enorm vriendelijk, analytisch en respectvol. Zij heeft de gave om uit gesprekken de juiste punten te halen en helpt je daarmee tot de kern van de zaak. Vervolgens heeft ze veel passend materiaal en net die adviezen om je dat extra stapje verder te brengen. Haar wijze van coaching voelde erg natuurlijk en was volledig toegesneden op mij als persoon. Dit zorgde ervoor dat ik op natuurlijke wijze naar mijn doelen toewerkte en mijn zelfinzicht vergroot werd. De sessies met Nadja gaven me energie, inspiratie en motivatie om me verder te blijven ontwikkelen in mijn carrière en op persoonlijk vlak.”

Anoniem

Projectleider

“Nadja heeft mij enorm geholpen op een kruispunt in mijn carrière. Ik deed het werk waar ik goed in ben, maar het was tijd voor een nieuwe uitdaging. In korte tijd wist Nadja me te helpen dat voor mezelf helder te krijgen en te erkennen. Dat vormde een mooi startpunt om voor mezelf te ontdekken waar mijn passie ligt. Inmiddels heb ik een nieuwe job gevonden die me op het lijf geschreven is!”

Jan Roffel

Marketing Dataspecialist

“Bedankt Nadja, ik voelde me vrij om zonder terughoudendheid te spreken. Je luistert goed maar weet, als het moment daar is, ook het gesprek te sturen.

In het traject ben ik me weer bewust geworden van wie ik ben en wat ik nodig heb om met plezier te werken en te leven.”