Skip to main content

Marga: “Bij de paarden ben ik meer in verbinding gekomen met wat mijn lichaam mij wil vertellen en wat ik nodig heb om goed te kunnen leven. Nadja is een sterke, liefdevolle coach die blijft, ook daar waar het voor mij spannend wordt.”

Marga: “Bij de paarden ben ik meer in verbinding gekomen met wat mijn lichaam mij wil vertellen en wat ik nodig heb om goed te kunnen leven. Nadja is een sterke, liefdevolle coach die blijft, ook daar waar het voor mij spannend wordt.”

Paardencoaching

Je weet wie je bent, hebt zelfinzicht en bent analytisch sterk. En toch, lukt het je niet altijd om die impact te hebben waarvan je weet dat die in je zit. Het lijkt wel alsof je jezelf in de weg zit. Wegwijs in Talent zet paardencoaching in als krachtig middel om zonder veel woorden tot de kern te komen. 

Buiten in de natuur werken met paarden helpt om je aandacht meer naar je lichaam te brengen. Paarden leven in het nu, zijn liefdevol, eerlijk en behulpzaam. In de kudde helpen zij je met twee benen op de grond te staan en tot de kern te komen. Op het moment dat jij je bij de kudde aansluit zullen ze op je reageren. Wat gebeurt er dan bij jou? Als je in beweging komt, worden verstand en gevoel meer met elkaar verbonden. Je komt uit je hoofd en gaat meer vanuit je hart kijken en luisteren naar je eigen lichaam en gedrag. Paarden zijn een spiegel maar geven je ook handvatten om daadwerkelijk te veranderen.

Deze mensen gingen je voor:

 • Een teamleider die ontdekte hoe hij als leider kon kiezen voor zijn team
 • Een professional die helder kreeg dat ze zich liet leiden door anderen en daardoor niet in haar kracht stond
 • Iemand die veel verlies kende, hierdoor belemmerd werd in haar functioneren en een sleutel kreeg naar herstel
 • Een medewerker met conflicten in haar werk  die leerde hoe zij verbinding kon maken met anderen
 • Een professional die te veel verantwoordelijkheid van anderen overnam,  overbelast was geraakt en ontdekte hoe hoe hij gezonder kon omgaan met anderen

Wat levert paardencoaching op

 • inzicht in jouw leiderschap, samenwerking met anderen, grenzen, de manier waarop je doelen bereikt en welke belemmeringen er zijn
 • bewustwording van wat je non-verbaal communiceert
 • jouw plek innemen, herkennen en doorbreken van oude gedragspatronen

Voor wie

 • professionals met loopbaan-, vitaliteits- of leiderschapsvragen
 • medewerkers in organisaties met loopbaan-, vitaliteits- of leiderschapsvragen
Toon prijzen >

  In de begeleiding kunnen sessies voor paardencoaching worden gepland naar eigen behoefte. Binnen een traject zijn ze vrij uitwisselbaar met gesprekken op kantoor in Zwolle. Tarieven voor begeleiding kan je hier vinden:

Losse sessie paardencoaching van 1,5 uur

zakelijk tarief €225,- excl. btw
particulier tarief op aanvraag

Heb je nog vragen over paardencoaching ?